Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink
  • Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink
  • Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink | Ligstand

Schommel | Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink

In deze swing van Babyjem kan uw baby tot ongeveer 9 maanden lekker wiegen. U kunt de swing aanduwen waardoor deze zal wiegen. De babyswing is door middel van een hendel gemakkelijk verstelbaar in 3 standen en is inklapbaar. Door de gordels en de beugel zit uw baby veilig in deze swing. Deze babyswing is uitgevoerd met een dakje met franjes. Deze babyswing is een vervolgstoeltje van het bekende wipstoeltje.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 89,99

Voor € 59,99

In voorraad.

Van € 89,99

Voor € 59,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Swing Babyjem Deluxe met Dak M021 Grey/Pink

Eigenschappen:
- Afmetingen (lxbxh): 108x55x130 cm
- Geschikt tot 9 kg
- Inklapbaar
- Verstelbaar in 3 ligstanden
- Inclusief gordel en beugel

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Wipstoeltje.nl een wipstoel, bouncer of baby swing heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Wipstoeltje.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Wipstoeltje.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht

Betalen

Betalen

Bij Wipstoeltje.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Wipstoeltje Advies? Bel onze klantenservice
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven