Wipstoeltje

Tijdelijk niet in voorraad.

Wipstoeltje

Een wipstoeltje is erg handig voor u en uw kindje en kan zelfs de ontwikkeling stimuleren. Zo kunt u bijvoorbeeld het wipstoeltje op een stoel naast u zetten aan tafel wanneer u bijvoorbeeld gaat eten zodat uw kindje kan volgen wat er allemaal gebeurd of als u hem of haar eten moet geven.

Wat is belangrijk bij een wipstoeltje?

Wanneer u een wipstoeltje aanschaft moet er wel op bepaalde dingen gelet worden. Zorg ervoor dat het wipstoeltje voldoende steun biedt aan de rug en nek van uw kindje. Zo zorgt u ervoor dat uw kindje geen verkeerde zithouding wordt aangeleerd. Het is ook niet goed om een kind de gehele dag in een wipstoel neer te zetten, wanneer u de kans heeft om deze in een bedje te leggen wordt dit altijd aangeraden omdat dit simpelweg het beste is voor uw kind. Houdt er rekening mee dat de meeste wipstoeltjes geschikt zijn tot 6 maanden oud tot een gewicht van ongeveer 12 kilo.

Op wipstoeltje .nl vindt u diverse wipstoeltjes van verschillende merken. U vindt hier wipstoeltjes van onder andere de volgende merken: Cabino, Nuna, Baninni, Bright Stars, Chicco en Fisher Price. Heeft u vragen over een wipstoel? Neem dan gerust contact op met wipstoeltje .nl!