Over Wipstoeltje.nl

Over Wipstoeltje .nl

Wipstoeltje .nl is de online wipstoeltjeswinkel voor Nederland en Belgie.

Met een super service en dat tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment wipstoeltjes biedt Wipstoeltje .nl alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van uw wipstoel.

Kopen bij Wipstoeltje .nl doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment wipstoeljes
  • je veel wipstoeltjes binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk

 Je bent altijd welkom in onze wipstoeltjes webwinkel

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen bij Wipstoeltje .nl

Wipstoeltje.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle wipstoeltjes

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle wipstoelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Wipstoel thuisbezorgd op ieder adres

De populairste wipstoelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 100 cm  niet overschrijdt.

Retourservice Wipstoel

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het wipstoeltje niet wilt? Een wipstoel kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

Partners waarmee wij linken

Op de volgende pagina vindt u alle partners waar wij mee linken