Nuna wipstoeltje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Wipstoeltje Nuna

Een wipstoel van het merk Nuna is een uitstekende keuze als het gaat om wipstoelen. Op Wipstoeltje.nl treft u een groot aanbod aan verschillende wipstoeltjes, baby bouncers en babyswings, waaronder ook het Nunawipstoeltje. Daarnaast vindt u ook verschillende wipstoel accessoires, zoals een speelboog en een wipstoelverkleiner, terug in het assortiment.

Wipstoeltje.nl is een onderdeel van Babysupershop.eu. Babysupershop.eu is specialist op het gebied van verschillende baby- en kinderartikelen. Zo bestelt u gemakkelijk en snel alles online onder één dak! Een Baninni wipstoeltje online bestellen? Een Baninni wipstoeltje is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo heeft een al een leuke Nuna Leaf wipstoel vanaf €165.00! Deze Nuna Leaf wipstoel is uit te breiden met een leuke speelboog, waar uw kindje urenlang speelplezier mee kan beleven. Een wipstoel van het merk Nuna is een luxe wipstoeltje dat u lang kunt gebruiken. Het wipstoeltje is namelijk te gebruiken tot een 60 kilo! Dit is uitzonderlijk voor wipstoeltjes. Doorgaans kunt u een wipstoeltje namelijk gebruiken tot ongeveer een 9 kilo. 

Tevens is het Nuna wipstoeltje als automatische swingin te stellen. Dit kan in combinatie met de Motorunit voor de Nuna Leaf. Deze motorunit zorgt ervoor dat het wipstoeltje automatisch schommelt.  U zult merken dat uw kindje zich veilig kan vermaken in een Nuna wipstoelen zo kunt u met een gerust hart kleine huishoudelijke dingen doen. Bestel een Nuna wipstoel die past bij uw wensen eenvoudig online op Wipstoeltje.nl. Met een gespecialiseerd aanbod aan wipstoelen en een niet goed, geld terug garantie bent u verzekerd van een goede aankoop. Mocht u nog wat vragen hebben met betrekking tot de aankoop van uw Nuna wipstoeltje, neem dan gerust contact op met het team van Wipstoeltje.nl. Wij helpen u graag verder!