Wipstoeltje bezorgen en afhalen

Uw wipstoeltje, baby bouncer of babyswing thuis laten bezorgen of liever zelf afhalen? Bij Wipstoeltje .nl kan het allebei! U krijgt bij Wipstoeltje.nl de keuze om een wipstoeltje te laten verzenden of om het zelf bij ons magazijn af te halen. Indien u kiest voor verzenden, dan laten wij uw wipstoeltjes, baby bouncers en babyswings veel zorg door GLS bij het gewenste afleveradres bezorgen. Indien u er voor kiest om uw wipstoeltje zelf af te halen rekenen wij uiteraard geen verzendkosten!

Uw wipstoeltje zelf afhalen

Bij wipstoeltje .nl is het mogelijk om uw bestelling zelf af te halen. Indien u er voor kiest om uw wipstoeltje af te halen, dan kan dit bij ons magazijn op het volgende adres:

Babysupershop BV
Groenstraat 139-03
5021 LL Tilburg

Uw wipstoeltje laten bezorgen

Verzendtarieven wipstoeltje .nl:
Wij hanteren diverse verzendtarieven voor verschillende gewichtsklassen.

 • Postpakketten: €2.50 (PostNL)
 • Standaard: €4,95 (GLS)
 • Meubels klasse 1: €7,50 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 2: €14,95 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 3: €24,95 (Eigen bezorgdienst)
 • Meubels klasse 4: €40,00 (Eigen bezorgdienst)

Wipstoeltjes, baby bouncers en babyswings behoren tot de categorie standaardverzendingen en worden over het algemeen met GLS verzonden. Verzenden kan alleen binnen Nederland en België.

Vrijwel alle online bestellingen worden al binnen twee werkdagen na bestelling en betaling bij u thuis bezorgd! Met uitzondering van:

- Zware meubels. Deze worden binnen 2 á 3 weken door onze eigen chauffeurs bezorgd. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van de leverdatum.
- Artikelen die bij de leverancier besteld moeten worden. De levertijd varieert, maar bedraagt vaak 1 á 2 weken. 

Mocht u toch nog vragen hebben over de levertijd van uw wipstoeltje of ander artikel, neem dan gerust contact op met de klantenservice van wipstoeltje .nl!

Hoe gaat de bezorging van een webbestelling in zijn werk? 

 • Als u klaar bent met online winkelen op wipstoeltje .nl en uw winkelwagentje is afgerekend, dan ontvangt u per e-mail een bestelbevestiging van wipstoeltje .nl.
 • Indien u na 06:00 's ochtends heeft besteld, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag verzendklaar gemaakt en aan onze bezorgdienst GLS overgedragen. Kleine bestellingen passen soms in een brievenbuspakket. Deze worden aan PostNL overgedragen. Bestellingen geplaatst vóór 06:00 worden diezelfde dag nog overgedragen aan de bezorgdienst.
 • Wanneer uw bestelling is overgedragen aan GLS, dan ontvangt u van ons een e-mail met informatie over uw zending. Indien uw pakket met PostNL Brievenbuspost verstuurd is, krijgt u deze informatie niet. Dat komt doordat brievenbuspost niet te traceren is. In de e-mail voor GLS zendingen, staat uitgelegd op welke dag uw bestelling geleverd gaat worden. Dit is gewoonlijk de eerstvolgende werkdag. GLS geeft in deze mail ook aan dat u uw bestelling kunt volgen met Track&Trace, maar hier kunt u geen tijdsindicatie van de levering in terug vinden. Dit wordt door GLS niet gecommuniceerd. 

Wilt u weten hoe laat uw pakket bezorgd wordt? Of wilt u een andere leveringsdatum kiezen? Of wilt u uw bestelling bij een pakketshop in de buurt laten afleveren? 
Dit is allemaal mogelijk, maar hier moet enige uitleg bij gegeven worden. Klik hier voor meer informatie.

 • Indien u niets wijzigt, zal GLS uw bestelling 's nachts sorteren en naar een verzenddepot bij u in de buurt brengen. Eenmaal aangekomen op het juiste depot, wordt uw bestelling in een bestelbus geladen en zal het in de loop van de dag bij u bezorgd worden. U kunt dan geen tijdsindicatie meer opvragen.

Uw wipstoeltje traceren

Ongeveer 36 uur na bestelling kunt u, uw bestelde wipstoeltje online traceren. Helaas kan er geen schatting worden gegeven van het exacte levertijdstip. Wel kunt u zien of uw wipstoeltje naar u onderweg is! U krijgt per e-mail een verzendbevestiging met een link naar de GLS Track&Trace pagina. Tevens kunt u in deze mail kiezen voor een afwijkende verzenddatum. Hieronder vindt u een verklaring van verzendstatussen. Uw bestelling kan tussen 08:00 en 20:00 geleverd worden. 

 • Overslag = Uw wipstoeltje is voor de eerste keer gescand door GLS.
 • Aankomst = Uw wipstoeltje is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
 • Bestel = De chauffeur heeft het wipstoeltje gescand en heeft deze voor aflevering ingeladen
 • Aflevering = De chauffeur heeft het wipstoeltje gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
 • Terug uit bestelling = Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
 • N. in bestelling = Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.

Controleer de verzendstatus:

Ordernummer: Postcode:

Controleer

 

Uitzonderingen

Postpakketten (PostNL) en meubelen (eigen chauffeurs) kunnen niet online worden getraceerd.
Postpakketten worden vaak van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Om beschadigingen te voorkomen, worden meubelen door onze eigen chauffeurs bij u bezorgd. Indien u meubelen hebt besteld, zullen wij contact met u opnemen om u te informeren over de dag en het tijdsvenster van de levering. Wij trachten de levering binnen 3 weken na bestelling te realiseren, zoals in de beschrijving van het artikel staat vermeld. Meubelen die met eigen chauffeurs worden bezorgd, kunnen niet op de Waddeneilanden geleverd worden. Voor vragen over het verzenden of afhalen van bestellingen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 013-5359443 of via verkoop@babysupershop.eu.