Babyswings

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Baby swing

Naast een wipstoeltje of een babybouncer, kunt u ook kiezen voor een baby swing. Een baby swing is een stoeltje waar uw baby tot ongeveer 9 maanden lekker in kunt wiegen. Een swing is verkrijgbaar in verschillende soorten varianten en prijsklassen. Zo heeft een al een baby swing vanaf €39,99! Mocht u toch en wat uitgebreidere en luxere baby swing willen, dan kunt u ook bij ons terecht! Bekijkt u het aanbod aan de baby swing maar eens en maak kennis met de mogelijkheden.

Waarom een baby swing?

Een baby swing of bouncer is een ideale oplossing, wanneer u net een kindje heeft gekregen. U zult zelf merken dat u erg druk bent met uw kleintje. Een baby swing helpt u hier een handje bij. Wanneer u uw baby lekker in de swing laat wiegen, heeft u wat tijd voor u zelf. Terwijl uw baby aan het spelen is met de bijgeleverde speelboog, kunt u even de vaatwasser uitruimen. Een baby swing staat als een uniek product voor gebruikersgemak. Zo is de swing licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Naast dat uw kindje lekker kan spelen in de baby swing, biedt het stoeltje u nog meer. Zo kunt u uw baby gemakkelijk te eten geven. Mocht u van plan zijn om uw baby eten te geven in de swing, dan adviseren wij te kiezen voor een swing met een afneembare bekleding. De kans dat u knoeit met babyhapjes is namelijk aanwezig…

Een baby swing kopen

heeft u gekozen voor een baby swing? Bestel deze dan gemakkelijk online op Wipstoeltje.nl. Met een uitgebreid assortiment wipstoeltjes van bekende merken als Babybjorn wipstoeltje, Chicco wipstoeltje en BabyJem bent u gegarandeerd van een goede aankoop. Wij zien u graag terug op Wipstoeltje.nl!