Babybouncers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Babybouncers

Met een baby bouncer beleeft uw kindje urenlang speelplezier! Een baby bouncer is gemakkelijk online te bestellen bij Wipstoeltje.nl. Zo wordt u bestelling al binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd! Tevens is de baby bouncer eenvoudig in elkaar te zetten en kunt uw kindje dezelfde dag al gaan genieten van zijn of haar baby bouncer. Bekijk snel het assortiment en vindt dé baby bouncer die past bij u. Mooie, goedkope wipstoel!

Functies van een babybouncer

Een baby bouncer is een ideale oplossing wanneer uw kindje pas geboren is. Een bouncer zorgt ervoor dat uw kindje veilig is. Zo kunt uw baby gemakkelijk in de bouncer bevestigen, met behulp van een 3-punts gordel. Er zijn verschillende baby bouncers te verkrijgen bij wipstoeltje.nl. Zo zijn er baby bouncers met liedjes, natuurgeluiden en zelfs vibratiefuncties. Het grote voordeel van vibratiefuncties, is dat uw baby herinnerd wordt aan een autoritje en hierdoor heerlijk rustig wordt. Een baby bouncer kan ook eenvoudig mee genomen worden naar opa, oma of bijvoorbeeld op vakantie. Zo kunt u kindje heerlijke tot rust komen, spelen of genieten van zijn of haar omgeving. Daarnaast heeft u uw handen vrij en heeft u even tijd om wat andere dingen te doen, terwijl u uw baby goed in de gaten kan houden.

Een baby bouncer of een wipstoeltje?

Twijfelt u tussen een baby bouncer of een wipstoel? Beide stoeltjes hebben zowel voor- en nadelen. Wipstoeltjes zijn eenvoudiger en daardoor goedkoper in prijs. Echter is een babybouncer uitgebreid met extra functies, zoals geluidjes en vibratiefuncties. Een bouncer wordt ook wel een schommelstoel genoemd, omdat de hybridrive technologie ervoor zorgt dat het stoeltje kan bewegen. Waar u ook voor kiest, bij Wipstoeltje .nl bent u verzekerd van een goede aankoop van verschillende merken zoals 4moms wipstoel!