Wipstoelhoezen

Tijdelijk niet in voorraad.

Wipstoelhoes of wipstoelhoezen

Een mooie wipstoelhoes van een hoge kwaliteit én voor een goede prijs, besteld u gemakkelijk online op Wipstoeltje.nl. Naast een wipstoelhoes, kunt u bij ons voor nog veel meer terecht! U kunt hierbij denken aan een wipstoel, een baby swing of een baby bouncer. Daarnaast maakt u met wipstoel accessoires het zitje voor uw kleintje helemaal af. Neem snel een duik in het grootte assortiment van Wipstoeltje.nl en scoor uw wipstoelhoes!

Soorten van een wipstoelhoes

Een wipstoelhoes is verkrijgbaar in verschillende soorten geschikt voor verschillende wipstoelen. Zo verschilt een wipstoelhoes vaak in de soort materiaal en kleur. Daarnaast zijn er wipstoelhoezen te koop die geschikt zijn voor slechts één bepaalde soort wipstoel. Bij Wipstoeltje.nl hebben we een universele wipstoelhoezen in het assortiment. Deze hoes past dus op vrijwel alle wipstoeltjes! Een hoes is te verkrijgen in de volgende kleuren:

  • Fuchsia
  • Antraciet
  • Lime
  • Grijs

Met dank aan de grote keuze uit kleurtjes, zit er altijd wel een mooie wipstoelhoes bij die past bij uw baby bouncer. Een ander voordeel is dat de wipstoelhoes gemaakt is van badstof en dat de hoes wasbaar is op 40 graden. Mocht u of uw kindje dus wat knoeien op de hoes, dan is dit geen probleem! U kunt de hoes namelijk gemakkelijk uitwassen en daardoor is het stoeltje weer heerlijk fris. Bestel uw wipstoelhoes vandaag nog op Wipstoeltje.nl!