Speelbogen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Speelboog voor uw wipstoeltje

Met een speelboog hoeft uw kindje zichzelf nooit te vervelen! Een speelboog is eenvoudig te bevestigen aan een wipstoel of een baby bouncer. Wanneer de boog bevestigd is, kunt uw kindje hier lekker mee gaan spelen. Er zijn verschillende speelbogen te verkrijgen. Een speelboog kan gevuld zijn met diertjes of andere speeltjes. De diertjes kunnen van de speelboog worden afgehaald en zo gemakkelijk worden uitgewassen in de wasmachine.

Waarom een speelboog?

Een speelboog is een handige wipstoel accessoires. De meeste wipstoeltjes, baby bouncers of babyswings worden al geleverd met een speelboog. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u deze dus als nog aanschaffen of eventueel vervangen. Een wipstoeltje of bouncer is een ideale oplossing voor als u uw baby eventjes wilt neerzetten. Uw kindje kan vervolgens uit rusten, gaan spelen met de speelboog of genieten van zijn of haar omgeving. Dan heeft u eventjes uw handen vrij om wat dingen voor uzelf te doen. Een wipstoeltje is voorzien van gordeltjes en heeft een verstelbare rugleuning. Zo wordt het stoeltje een veilige en duurzame plek voor uw baby, waar hij of zij heerlijk kan slapen, liggen en luieren. Ook een baby bouncer is voorzien van een speelboog. Het grootte voordeel van een baby bouncer, is dat er varianten bestaan met leuke geluidjes en zelfs vibratiefuncties. Met dank aan de zachte trillingen, wordt u baby kalm en relaxed.

Een speelboog online bestellen

Heeft u een keuze uit de wipstoel accessoires kunnen maken en gekozen voor een speelboog? Bestel deze boog dan gemakkelijk online op Wipstoeltje.nl. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis in Nederland of België wordt bezorgd. Zo hoeft u de deur niet meer uit! Heeft u nog vragen over de aanschaf van een speelboog? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.