Snug MamaRoo Kleur Zijde
  • Snug MamaRoo Kleur Zijde
  • 4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug
  • 4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug
  • 4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug
  • 4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug

4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug

Dit is een zachte, wasbare stoelverkleiner voor Mamaroo babyswing. De stoelverkleiner heeft twee leuke, verschillende designs op de voor- en achterkant. Deze stoelverkleiner is dus enkel geschikt voor een Mamaroo wipstoeltje!

Meer informatie
Minder informatie
€ 39,99

In voorraad.

€ 39,99

In voorraad.

Uitgebreide informatie

4moms Mamaroo Stoelverkleiner Snug voor wipstoeltjes

De stoelverkleiner is wasbaar en geschikt voor de wipstoeltjes van 4moms.

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Wipstoeltje.nl een wipstoel, bouncer of baby swing heeft gekocht, dan wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Wipstoeltje.nl kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Wipstoeltje.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht

Betalen

Betalen

Bij Wipstoeltje.nl kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Wipstoeltje Advies? Bel onze klantenservice
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven